Hírek

Építészettörténeti vándorkiállítás: Székesfehérvár – Budapest – Miskolc

A február végén bezárt és lebontott „Az Egyetem épületei Selmectől Sopronig” poszterkiállítás az év során részben vagy egészben vándorkiállítássá alakul, hogy minél több érdeklődő ismerhesse meg az Alma Mater épületeit. Az eddig ismert helyszínek, bemutatók:

A NymE székesfehérvári Geoinformatikai Kara 11 selmeci és 2 soproni posztert állít ki a kar „A” épületében, 2011. március 16-tól május elejéig. A kiállítás kezdete a március 16. és 18. között megrendezésre kerülő GIS Open Konferenciához kapcsolódik. Kapcsolódó program a XXI. Selmeci Diáknapok, melyet ugyancsak Székesfehérvárott szerveznek meg 2011. április 28. és május 1. között, és amelyre sok résztvevőt várnak Sopronból, Miskolcról és Dunaújvárosból. A Diáknapokra a Geoinformatikai Kar összeállítása alapján várhatóan két, a székesfehérvári oktatási épületeket bemutató poszterrel fog bővülni a kiállítás.    

A kiállítás két posztere (az Erdőmérnöki Kar Dékáni Hivatalának otthont adó „A” épület és az Erdészeti Múzeum palotája) az Erdészeti Múzeum szervezésében a 18. FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon vendégeskedik 2011. március 17. és 20. között, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontjában.

A teljes kiállítás előreláthatóan 2011 őszén, Miskolcon lesz megtekinthető, a Miskolci Egyetem jubileumi ünnepségeihez kapcsolódva.

A vándorkiállítás további alakulásáról folyamatosan adunk tájékoztatást.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: